Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com Drop Down Menu
ΙΣΤΟΡΙΚΟ
ΜΕ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ KAI
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ  ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ  ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ  ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ  ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ  ΣΑΣ
 
Πρόσθετη Πληροφόρηση
 
Τομείς Δραστηριότητας
Τομείς Δραστηριότητας (Αναλυτικό)
Εταιρική Παρουσίαση 2014
Εταιρική Ταυτότητα 2014
 
 
Για πολλές δεκαετίες τώρα σχεδιάζουμε και ολοκληρώνουμε επιτυχημένα έργα. Τώρα βρισκόμαστε εδώ για να μοιραστούμε όλη αυτή τη συσσωρευμένη κατασκευαστική εμπειρία μαζί σας.

Από την ίδρυσή μας το 1970, προωθούμε στην Ελληνική αγορά εξοπλισμό καθώς και ολοκληρωμένες λύσεις για την έκθεση, αποθήκευση, προφύλαξη, αναζήτηση, επεξεργασία και διάθεση του βιβλίου και της πληροφορίας γενικότερα σε όλες τις μορφές της. Υπήρξαμε η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της οργάνωσης των Βιβλιοθηκών του Δημοσίου και του Ιδιωτικού τομέα, η πρώτη εταιρία που διέθεσε τον υπολογιστή Apple στην Ελληνική επιχειρηματική αγορά και η εταιρία που αποτέλεσε τη βάση για τη μετέπειτα εξέλιξη της Unisoft.

Το 1978, με την εμφάνιση της τεχνολογίας πληροφορικής δημιουργήθηκε το τμήμα Πληροφορικής με σκοπό την παροχή εξοπλισμού, μηχανογραφικών υπηρεσιών και παροχή  ολοκληρωμένων λύσεων για την αυτοματοποίηση διαδικασιών και την υλοποίηση έργων αρχειοθέτησης, επεξεργασίας και μεταφοράς της πληροφορίας σε ηλεκτρονική μορφή. Από το 1986, στο πλαίσιο των υπηρεσιών ψηφιοποίησης του έντυπου υλικού, προσφέρουμε τη δυνατότητα μετατροπής σε ψηφιακή μορφή, ευρείας κλίμακας πρωτοτύπων εγγράφων όπως βιβλία, έγγραφα διαστάσεων Α7-Α3, μικροφίλμ, σχέδια, φωτογραφίες και slides. Το 1989 επεκτείναμε τις εμπορικές δραστηριότητες μας στην παροχή λύσεων μαζικής φυσικής  φύλαξης υλικού σε οποιαδήποτε μορφή με τη συμβολή μηχανικά υποβοηθούμενων ή και ρομποτικών συστημάτων  αποθήκευσης και ανάκτησης υλικού, συνεργαζομένων με εξειδικευμένες εφαρμογές Ι.R., Logistics και W.M.S. Το 1990 ιδρύσαμε μαζί με τους Ευρωπαίους εταίρους μας την Ευρωπαϊκή Ένωση Κατασκευαστών & Προμηθευτών Ειδών Βιβλιοθήκης (European Library Suppliers - E.L.S.) με σκοπό την πλαισίωση των ήδη παρεχομένων προϊόντων με ένα σύνολο αναβαθμισμένων και εξειδικευμένων υπηρεσιών μελέτης εξοπλισμού και αρχιτεκτονικού σχεδιασμού πάντα με σεβασμό στην φυσική ομορφιά και την πεποίθηση ότι κάθε έργο πρέπει να μετουσιώνεται σε «επώνυμο αρχιτεκτονικό έργο». Το 1991 δημιουργήσαμε το Τμήμα Εξοπλισμού Μουσείων με στόχο την προώθηση εξειδικευμένου εξοπλισμού και υπηρεσιών για τη συντήρηση και ανάδειξη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Το 1995 δραστηριοποιηθήκαμε στο χώρο των εκδόσεων, με εκδόσεις παιδικών βιβλίων σχετικά με το περιβάλλον, και το 1999 σε συνεργασία με τη Σουηδική BTJ Bibliotekstjanst AB, οργανώσαμε το Τμήμα Επιστημονικών Εκδόσεων, το οποίο εξειδικεύεται στη προμήθεια περιοδικών, βιβλίων, βάσεων δεδομένων, DVD, CD και ηλεκτρονικών συνδρομών.

Σήμερα με ένα portfolio μεγάλων και σημαντικών εγκαταστάσεων, έχουμε αναπτύξει την τεχνογνωσία και την υποδομή που μας επιτρέπει να παρέχουμε εξειδικευμένες αλλά πάντα αξιόπιστες λύσεις και επαγγελματικές υπηρεσίες σύμφωνα με τα υψηλότερα ποιοτικά κριτήρια της αγοράς και να ολοκληρώνουμε την οποιαδήποτε τεχνολογική εφαρμογή, εξασφαλίζοντας λύσεις που απαντούν στην ανάγκη των οργανισμών για άμεση και άψογη τεχνική υποστήριξη των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού τους.

Όλα αυτά τα χρόνια, στηρίξαμε την εταιρική μας πορεία στη διαρκή αναζήτηση και εφαρμογή νέων τεχνολογιών στους εξειδικευμένους τομείς της δραστηριότητάς μας και στην τοποθέτηση ολοένα υψηλότερων στόχων τους οποίους κατοχυρώσαμε μέσα από στρατηγικές συμμαχίες με εταιρείες παγκόσμιου βεληνεκούς.  Σε διεθνές επίπεδο, η στενή συνεργασία μας με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού, εγγυάται την ασύγκριτη ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.

Στον Ελληνικό χώρο έχουμε αναπτύξει συνεργασίες με σημαντικό αριθμό μελετητών, αρχιτεκτόνων, κατασκευαστών, συντηρητών, καθώς και εταιριών πληροφορικής και συμβούλων logistics  με σκοπό την παροχή βέλτιστων λύσεων που απαντούν σε ανάγκες από το στάδιο της αρχικής κτιριακής κατασκευής, μεταστέγασης, έως και του τεχνολογικού εκσυγχρονισμού τους.

© 2012, ANACO | Λεωφ. Βουλιαγμένης 117 & Κρίτωνος 2, Γλυφάδα 166 74 | Tηλ.: 210 9600 915, Fax: 210 9648 128