Εισαγωγή Προϊόντα Υπηρεσίες Έργα Επικοινωνία
 



Η ANACO αποτελεί την μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στη σχεδίαση και επίπλωση Βιβλιοθηκών, Κέντρων Πληροφόρησης και Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. Όλα αυτά τα χρόνια στηρίξαμε την ανάπτυξή μας στη δημιουργία ελκυστικών και χρηστικών χώρων συσσώρευσης γνώσης, μελέτης και συνάθροισης, συνδυάζοντας και εναρμονίζοντας σχήματα και μορφές  με την αρχιτεκτονική έκφραση, την πρακτικότητα και λειτουργικότητα, αλλά και με την κατασκευαστική αρτιότητα, ποιότητα και αντοχή στο χρόνο.

 

Οι βασικοί τομείς της δραστηριότητάς μας διαχωρίζονται σε δύο σκέλη :

 

Η ANACO Library Projects αποτελεί τον συνεργάτη σας στη σχεδίαση και υλοποίηση της συνολικής λύσης επίπλωσης έχοντας τη δυνατότητα ανάληψης και διεκπεραίωσης του συνόλου των εργασιών χωροταξικής σχεδίασης, αναδιαμόρφωσης καθώς και εγκατάστασης του υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

 

Η ANACO Direct αναλαμβάνει την προμήθεια αναλώσιμου υλικού, εξοπλισμού επίπλωσης καθώς επίσης και λοιπών περιφερειακών και υποστηρικτικών συσκευών για την κάλυψη των κατά περίπτωση αναγκών των.




© 2007, ANACO | Λεωφ. Βουλιαγμένης 117 & Κρίτωνος 2, Γλυφάδα 166 74 | Tηλ.: 210 9600 915, Fax: 210 9648 128, sales@anaco.gr