Εισαγωγή Προϊόντα Υπηρεσίες Έργα Επικοινωνία
Η Βιβλιοθήκη St.Bernardine του κολλεγίου Thomas Aquinas στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής αποτελεί ένα χώρο ιδανικό για μελέτη και συγκέντρωση. Ο προσεκτικά σχεδιασμένος εσωτερικός διάκοσμος και η επιλογή της επίπλωσης δημιουργούν μια ιδιαίτερα γαλήνια, σχεδόν κατανυκτική ατμόσφαιρα.

Κίονες, αψίδες και τοξοειδείς σχηματισμοί κάνουν κάτι παραπάνω από έκδηλη την Ισπανική επιρροή στο σύνολο της κατασκευής. Αυτή ακριβώς η επιρροή συμπληρώνεται και αναδεικνύεται εσωτερικά με την εγκατάσταση επίπλων της σειράς Lecture Softline ειδικά προσαρμοσμένων για τις ανάγκες του συγκεκριμένου έργου.

Το αναγνωστήριο ενδείκνυται για μελέτη συνδυάζοντας ένα λιτό και εργονομικό περιβάλλον με μια κομψή και ζεστή ατμόσφαιρα.

Η οροφή κατασκευάστηκε στην Ισπανία κατά τον 17 αιώνα, ενώ οι αψίδες αναδεικνύονται σε κυρίαρχη σχεδιαστική μορφή του κτιρίου.

Για την εναρμόνιση της επίπλωσης με το ύφος του κτιρίου, επιλέχθηκαν βιβλιοστάσια με μεγαλύτερο ύψος σε σκούρα καφέ-κόκκινη απόχρωση.    Φωτογραφία          Παρουσίαση  © 2007, ANACO | Λεωφ. Βουλιαγμένης 117 & Κρίτωνος 2, Γλυφάδα 166 74 | Tηλ.: 210 9600 915, Fax: 210 9648 128,