Εισαγωγή Προϊόντα Υπηρεσίες Έργα Επικοινωνία
Μια από τις διασημότερες ερευνητικές Bιβλιοθήκες στον κόσμο, η οποία όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί σημείο αναφοράς για επιστήμονες και ερευνητές στην αναζήτηση έμπνευσης και ενέργειας. Για την επίπλωσή της επιλέχθηκε μια ελαφριά παραλλαγή της σειράς Lecture Softline με ξύλο οξυάς σε φυσικό χρωματισμό προσαρμοσμένη ειδικά για τις ανάγκες του συγκεκριμένου έργου.

Το ζητούμενο ήταν η αρμονική συνύπαρξη μορφής και λειτουργικότητας για τη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που διεγείρει, εμπνέει και τροφοδοτεί το νου.

  Για τον επιστήμονα ερευνητή η Βιβλιοθήκη αυτή αποτελεί την καρδιά της γνώσης: εδώ βρίσκονται ο σφυγμός, η ροή, η πηγή της δύναμης και της έμπνευσης. Στο χώρο αυτό μπορεί κανείς να απομονωθεί με τη γνώση όλου του κόσμου συγκεντρωμένη σε απόσταση αναπνοής.  
Ο λειτουργικός σχεδιασμός των επίπλων και η διάταξή τους στο χώρο διευκολύνει τους αναγνώστες και ιδιαίτερα εκείνους που αναλώνουν πολλές ώρες μελέτης εντός της Βιβλιοθήκης.    Μια ελαφριά δόση σχεδιαστικής υπερβολής κρίθηκε αναγκαία για να αντισταθμίσει τον τεράστιο όγκο του υλικού που προσφέρεται προς έρευνα (π.χ. αναζήτηση σε 1.600 επιστημονικά περιοδικά).

    Φωτογραφία          Παρουσίαση  © 2007, ANACO | Λεωφ. Βουλιαγμένης 117 & Κρίτωνος 2, Γλυφάδα 166 74 | Tηλ.: 210 9600 915, Fax: 210 9648 128,