Drop Down Menu
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
Δ��ΥΛΕΙΑ  ΜΑΣ  ΕΙΝΑΙ  ΝΑ  ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ  ΠΟΥ  ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΑΣ. ΑΠΟ ΤΗ
ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ  ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
 
 
Για πολλές δεκαετίες τώρα σχεδιάζουμε και ολοκληρώνουμε επιτυχημένα έργα. Τώρα βρισκόμαστε εδώ για να μοιραστούμε όλη αυτή τη συσσωρευμένη κατασκευαστική εμπειρία μαζί σας.

Η εμπλοκή της
ANACO στο έργο που έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας αποτελεί για μας όχι μόνο τιμή αλλά συνάμα μεράκι και ευχαρίστηση. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα πράξουμε τα μέγιστα για την επιτυχή ολοκλήρωσή του.

Τα στελέχη της ομάδας ανάπτυξης και σχεδίασης, με τις καινοτόμες σχεδιαστικές προτάσεις, θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε το όραμά σας. Ο υπεύθυνος του έργου θα συμβάλει στη χάραξη των σωστών  κατευθυντήριων γραμμών και στον προσδιορισμό των κινδύνων και των εξαρτήσεων. Οι τεχνικοί της ομάδας κατασκευής και υποστήριξης θα παραδώσουν και θα εγκαταστήσουν τον εξοπλισμό με βάση τις προδιαγραφές σας. Στη συνέχεια, θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο τον νέο σας εξοπλισμό, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εγκατάσταση.
 

Ανακαλύψτε τη μεθοδολογία μας για την παροχή μιας ολοκληρωμένης λύσης
.ΣΧΕΔΙΑΣΗ


Αποτελεί  τον πυρήνα των εργασιών μας. Είμαστε δε σε θέση να μελετήσουμε και να παρουσιάσουμε καινοτόμες σχεδιαστικές προτάσεις που αξιοποιούν τις σύγχρονες τεχνολογίες για ολοκληρωμένες πρωτοποριακές κατασκευές που προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο λειτουργικότητας και επιδόσεων.

Κατηγορίες και μοντέλα συστημάτων. Μάθετε περισσότερα …


http://www.anaco.gr/GR/mus/images/img53.jpg


ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ


Αξιολογούμε μαζί με εσάς τις προτάσεις, τις ιδέες και τα σχέδια στην προσπάθειά μας να διαπιστώσουμε ότι αφενός είναι υλοποιήσιμα, αφετέρου πραγματικά εξυπηρετούν τους σκοπούς για τους οποίους προορίζονται. Ο υπεύθυνος του έργου θα σας βοηθήσει να χαράξετε τις κατευθυντήριες γραμμές, να προσδιορίσετε τους κινδύνους και τις εξαρτήσεις. Η διαδικασία της παραγωγής του εξοπλισμού δεν θα ξεκινήσει δίχως τη διαβεβαίωσή σας ότι το προτεινόμενο αποτέλεσμα είναι και το ζητούμενο.

Ταιριάζει στις ανάγκες και το σκοπό σας; Μάθετε περισσότερα....


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ


Οι κατασκευαστικές διαδικασίες καθώς και η επεξεργασία των πρώτων υλών λαμβάνει χώρα σε  εργοστάσια της εταιρίας και του ομίλου στη Γερμανία, Ουγγαρία, Ελβετία, Ιταλία και Ισπανία. Εκεί άρτια καταρτισμένο και απόλυτα εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό χειρίζεται τον υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό παραγωγής διασφαλίζοντας ότι η ποιότητα του τελικού προϊόντος είναι πάντα άψογη.

Η παραγωγική διαδικασία. Μάθετε περισσότερα …ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ


Οι γραμμές παραγωγής είναι πλήρως αυτοματοποιημένες και ουσιαστικά δεν απαιτούν ανθρώπινη παρέμβαση. Το σύνολο των  επαναλαμβανόμενων διεργασιών έχει αναληφθεί από ρομποτικούς μηχανισμούς ενώ η ποιότητα των ετοίμων ελέγχεται συνεχώς από συστήματα οπτικής 3D απεικόνισης. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η ανταπόκριση στα αυστηρά κριτήρια ποιότητας που έχουν τεθεί ενώ παράλληλα ελαχιστοποιούνται οι αστοχίες.

Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η προσοχή που δίνουμε  στις λεπτομέρειες.
Μάθετε περισσότερα …


ΠΑΡΑΔΟΣΗ


Θέλουμε να βλέπουμε την εξυπηρέτηση που ως εταιρία  παρέχουμε ως συνολική και ολοκληρωμένη. Αυτό σημαίνει ότι αναλαμβάνουμε τη δέσμευση καθώς και τη συνολική ευθύνη της παράδοσης του υπό παραγγελία εξοπλισμού ακέραιου και σε πλήρη λειτουργική κατάσταση.


http://www.anaco.gr/GR/mus/images/img57.jpg


ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ


Είναι πολύ σημαντικό να βασιζόμαστε σε τεχνικούς που  γνωρίζουν πραγματικά και σε βάθος το αντικείμενο ενασχόλησής τους. Οι εγκαταστάτες ως μέλη της ομάδας Τ��χνικής Υποστήριξης εκπαιδεύονται εξαντλητικά και συνεχώς. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η εγκατάσταση συστημάτων τέτοιου είδους είναι το ίδιο σημαντική με τη σχεδίαση και την κατασκευή καθώς μόνο τότε το συνολικό εγχείρημα δύναται να χαρακτηριστεί ως λειτουργικό.ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ


Στην
ANACO έχουμε πραγματικά αφιερωθεί στην προμήθεια λειτουργικών  λύσεων συνδυασμένων με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Όμως ο ρόλος μας δεν ολοκληρώνεται με το πέρας της τεχνικής εγκατάστασης αλλά αντίθετα συνεχίζεται για όλη τη διάρκεια της χρηστικής ζωής του εξοπλισμού. Για το σκοπό αυτόν πιστοποιήσαμε με βάση τα ισχύοντα διεθνή πρότυπα, το συνολικό φάσμα των εταιρικών μας λειτουργιών, διαδικασιών και διεργασιών συμπεριλαμβανομένων και των τμημάτων εγκατάστασης και υποστήριξης πελατών.

Στόχος μας είναι να είσαστε οι αποδέκτες της ποιότητας αυτής.
Μάθετε περισσότερα…

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΕΤΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ   ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ
Όλα αυτά τα χρόνια συνεργαστήκαμε με επιτυχία με εταιρίες και τους πιο καταξιωμένους διεθνώς ειδικούς συμβούλους σε θέματα βελτιστοποίησης ροής και σχεδιασμού αποθηκών. Χρησιμοποιούμε τη συσσω-ρευμένη εμπειρία μας για να σας βοηθήσουμε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας 
Κλικ  για περισσότερα ...


Η βασικότερη παράμετρος του σχεδιασμού μιας αποθήκης είναι το ίδιο το υλικό. Το μέγεθός του, η αξία του καθώς και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του γνωρίσματά χρήζουν εξέτασης. 
Κλικ για περισσότερα....
  Η ταχύτατη,  ευέλικτη, πλήρως ιχνηλάσιμη και αποτελεσματική διαχείριση του ταχυκίνητου υλικού σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση αποθηκευτικού χώρου υποστηρίζεται απροβλη-μάτιστα με τα τεχνολογικά εξελιγμένα και αυτο-ματοποιημένα αποθηκευτικά συστήματα υψηλής συμπύκνωσης κάθετης διάταξης της Hanel. Το διαθέσιμο ύψος του χώρου αποθήκευσης εσωτε-ρικά ή και εξωτερικά του κτιριακού κελύφους, αξιοποιείται στο μέγιστο ενώ υποστηρίζεται η λειτουργική φιλοσοφία της παράδοσης του υλικού στο χειριστή σε αντιδιαστολή με τη φιλοσοφία που απαιτεί τη συνεχή μετακίνηση του ανθρώπινου δυναμικού 
Κλικ για περισσότερα .....
  Αποτελεσματική, αδιάλειπτη, ιχνηλάσιμη και ταχύτατη διαχείριση υλικού μεγάλου όγκου και βάρους. Η ολοκληρωμένη οικογένεια των AS/RS συστημάτων αποθήκευσης της Bertello που υποστηρίζουν την υψηλή συμπύκνωση του υλικού εκμεταλλεύεται στο έπακρον το συνολικό όγκο του αποθηκευτικού χώρου ακολουθώντας τη λειτουργική φιλοσοφία της Κλειστής Αποθήκης για αυτόματη  και πλήρως αυτόνομη παράδοση του υλικού στο χειριστή σε αντιδιαστολή με τη φιλοσοφία που απαιτεί τη συνεχή μετακίνηση του εργατικού εταιρικού δυναμικού εντός του χώρου.
Κλικ για περισσότερα ...

© 2012, ANACO | Λεωφ. Βουλιαγμένης 117 & Κρίτωνος 2, Γλυφάδα 166 74 | Tηλ.: 210 9600 915, Fax: 210 9648 128, robotics@anaco.gr