Drop Down Menu

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

ΔΟΥΛΕΙΑ  ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ  ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ
 
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΑ,  ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ  ΣΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ  ΕΡΓΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ  
 
ΔΙΠΛΑ  ΣΑΣ  ΔΡΩΝΤΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΑ  ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ  ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
 
 
Για πολλές δεκαετίες τώρα σχεδιάζουμε και ολοκληρώνουμε επιτυχημένα έργα. Τώρα βρισκόμαστε εδώ για να μοιραστούμε όλη αυτή τη συσσωρευμένη κατασκευαστική εμπειρία μαζί σας. 

Η εμπλοκή της ANACO στην προσπάθειά σας να επιλύσετε τις στενά συνδεδεμένες με τον τομέα της αποθήκευσης, πάσης φύσης οργανωτικές και  χωροταξικές προκλήσεις, αποτελεί τιμή για μας αλλά συνάμα μεράκι και ευχαρίστησή μας. Η καινοτόμος σχεδίαση και εγκατάσταση λειτουργικών συστημάτων αποθήκευσης υψηλής συμπύκνωσης στην όποια εκδοχή τους, μηχανική ή πλήρως αυτοματοποιημένη, αποτελεί αντικείμενο πολύχρονης εταιρικής ενασχόλησης και είμαστε βέβαιοι ότι η εμπειρία μας τόσο από το τοπικό όσο και από το διεθνές στερέωμα θα προσθέσει αξία και θα οδηγήσει στην εφαρμογή αποτελεσματικών, δυναμικών και ολοκληρωμένων λύσεων.Σε όποιο στάδιο του έργου και αν βρίσκεστε, η ANACO βρίσκεται εδώ για να σας βοηθήσει.

 Ανακαλύψτε τη μεθοδολογία που ακολουθούμε για την παροχή μιας ολοκληρωμένης λειτουργικής λύσης.
.
Η ΙΔΕΑ

Όλα αυτά τα χρόνια συνεργαστήκαμε με επιτυχία στον τοπικό αλλά και στο Διεθνή χώρο με ορισμένους από τους πιο καταξιωμένους διεθνώς αρχιτέκτονες και σχεδιαστές. Χρησιμοποιούμε τη συσσωρευμένη εμπειρία και τεχνική μας κατάρτιση για να σας βοηθήσουμε να ραφινάρετε τις ιδέες σας και να ξεκαθαρίσετε το όραμά σας. 

Προτάσεις και Λύσεις. Μάθετε περισσότερα …  

ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Αποτελεί τον πυρήνα των εργασιών μας. Είμαστε δε σε θέση να μελετήσουμε και να παρουσιάσουμε καινοτόμες,  ολοκληρωμένες σχεδιαστικές προτάσεις και λειτουργικές λύσεις που αξιοποιούν πλήρως τις σύγχρονες τεχνολογίες. Προσπάθειά μας είναι να προωθήσουμε την ιδέα της αυτοματοποίησης με μηχανικά ή ρομποτικά συστήματα αποθήκευσης που προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο επιδόσεων και καλύπτουν το  σύνολο των αποθηκευτικών σας αναγκών.

Τα μοντέλα. Μάθετε περισσότερα …

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Αξιολογούμε μαζί σας τις προτάσεις, τις ιδέες και τα σχέδια ώστε να διαπιστώσουμε ότι αφενός είναι υλοποιήσιμα, αφετέρου ότι πραγματικά αντιμετωπίζουν με επάρκεια το σύνολο των προδιαγεγραμμένων αναγκών σας. Ο υπεύθυνος του έργου
θα σας βοηθήσει να χαράξετε τις κατευθυντήριες γραμμές, να προσδιορίσετε τους κινδύνους και τις εξαρτήσεις. Η διαδικασία της κατασκευής του εξοπλισμού δεν θα ξεκινήσει δίχως τη διαβεβαίωσή σας ότι το προτεινόμενο από εμάς αποτέλεσμα είναι και το ζητούμενο. 

Ταιριάζει στις ανάγκες και το σκοπό σας ; Μάθετε περισσότερα …

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 

Τα κατά παραγγελία αποθηκευτικά συστήματα, στο σύνολό τους κατασκευάζονται και ελέγχονται στα εργοστάσια της εταιρίας στην Ισπανία, Σουηδία, Γερμανία, Αγγλία και Ουγγαρία. Εκεί απόλυτα εξειδικευμένοι τεχνίτες χειρίζονται τον υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό διασφαλίζοντας ότι η ποιότητα του εξοπλισμού που παραλαμβάνετε είναι άψογη.
 

Η παραγωγική διαδικασία. Μάθετε περισσότερα …


ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Κανένα τελειωμένο προϊόν δεν αποστέλλεται προς επιτόπια  τοποθέτηση αν δεν έχει πρώτα ελεγχθεί ότι ικανοποιεί τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας που έχουν τεθεί. Όπου είναι δυνατό, τμήματα του εξοπλισμού προσυναρμολογούνται  με το χέρι από έμπειρο προσωπικό και ελέγχονται οπτικά προτού συσκευαστούν.
 

Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η προσοχή που δίνουμε  στις λεπτομέρειες.
Μάθετε περισσότερα …


ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Θέλουμε να βλέπουμε την εξυπηρέτηση που ως εταιρία  παρέχουμε στον τελικό πελάτη και χρήστη του εξοπλισμού ως συνολική και ολοκληρωμένη. Αυτό σημαίνει ότι αναλαμβάνουμε τη δέσμευση καθώς και τη συνολική ευθύνη της μεταφοράς και παράδοσης του υπό παραγγελία εξοπλισμού σε ακέραια μορφή και σε πλήρη λειτουργική κατάσταση.


ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ   

Οι εγκαταστάτες ως μέλη της ομάδας Τεχνικής Υποστήριξης εκπαιδεύονται εξαντλητικά και συνεχώς. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το στάδιο της εγκατάστασης του εξοπλισμού στην τελική του θέση και η εκκίνηση της διαδικασίας πρώτης λειτουργίας είναι το ίδιο σημαντική με τα στάδια της σχεδίασης και της κατασκευής καθώς μόνο τότε το συνολικό εγχείρημα δύνανται να χαρακτηριστεί ως λειτουργικό.


ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ο ρόλος μας δεν ολοκληρώνεται με την εγκατάσταση του εξοπλισμού. Μέσω υπογεγραμμένων συμβάσεων Παροχής Υπηρεσιών Αδιάλειπτης Τεχνικής Υποστήριξης, η ομάδα των τεχνικών  θα  βρίσκεται μια τηλεφωνική κλήση μακριά σας για να σας βοηθήσει να “ζήσετε” μαζί με τον εξοπλισμό για το σύνολο της χρηστικής του ζωής.ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΕΤΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ   ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ
Όλα αυτά τα χρόνια συνεργαστήκαμε με επιτυχία με εταιρίες και τους πιο καταξιωμένους διεθνώς ειδικούς συμβούλους σε θέματα βελτιστοποίησης ροής και σχεδιασμού αποθηκών. Χρησιμοποιούμε τη συσσω-ρευμένη εμπειρία μας για να σας βοηθήσουμε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας 
Κλικ  για περισσότερα ...


Η βασικότερη παράμετρος του σχεδιασμού μιας αποθήκης είναι το ίδιο το υλικό. Το μέγεθός του, η αξία του καθώς και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του γνωρίσματά χρήζουν εξέτασης. 
Κλικ για περισσότερα....
  Η ταχύτατη,  ευέλικτη, πλήρως ιχνηλάσιμη και αποτελεσματική διαχείριση του ταχυκίνητου υλικού σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση αποθηκευτικού χώρου υποστηρίζεται απροβλη-μάτιστα με τα τεχνολογικά εξελιγμένα και αυτο-ματοποιημένα αποθηκευτικά συστήματα υψηλής συμπύκνωσης κάθετης διάταξης της Hanel. Το διαθέσιμο ύψος του χώρου αποθήκευσης εσωτε-ρικά ή και εξωτερικά του κτιριακού κελύφους, αξιοποιείται στο μέγιστο ενώ υποστηρίζεται η λειτουργική φιλοσοφία της παράδοσης του υλικού στο χειριστή σε αντιδιαστολή με τη φιλοσοφία που απαιτεί τη συνεχή μετακίνηση του ανθρώπινου δυναμικού 
Κλικ για περισσότερα .....
  Αποτελεσματική, αδιάλειπτη, ιχνηλάσιμη και ταχύτατη διαχείριση υλικού μεγάλου όγκου και βάρους. Η ολοκληρωμένη οικογένεια των AS/RS συστημάτων αποθήκευσης της Bertello που υποστηρίζουν την υψηλή συμπύκνωση του υλικού εκμεταλλεύεται στο έπακρον το συνολικό όγκο του αποθηκευτικού χώρου ακολουθώντας τη λειτουργική φιλοσοφία της Κλειστής Αποθήκης για αυτόματη  και πλήρως αυτόνομη παράδοση του υλικού στο χειριστή σε αντιδιαστολή με τη φιλοσοφία που απαιτεί τη συνεχή μετακίνηση του εργατικού εταιρικού δυναμικού εντός του χώρου.
Κλικ για περισσότερα ...

© 2012, ANACO | Λεωφ. Βουλιαγμένης 117 & Κρίτωνος 2, Γλυφάδα 166 74 | Tηλ.: 210 9600 915, Fax: 210 9648 128, robotics@anaco.gr